Vigtig Info...

Ungeslaget her på Mors er ikke profesionelt. Vi har det, fordi vi syntes det er sjovt og hyggeligt. Arbejdskraften er frivillig og der er ingen penge i mellem dem der passer duerne, (de medlemmer der passer duerne til hverdag, får dog deres udgifter betalt) eller på anden måde laver lidt arbejde i forbindelse med duerne.
Alt arbejde med hjemmeside, opdateringer, fange duer til træning osv sker udenfor normal arbejdstid, og det kan derfor ikke forventes, at feks. opdateringer af hjemmesiden kommer på klokkeslet eller dato.

På foreningens vegne....Jens

075 Morsø
Ved indleveringen af ungerne, er der rig mulighed for at få en snak med nogle flinke duemænd fra nær og fjern. Her mødes Mors og Skive til en hyggelig lille snak.....:)

 
Morsø-cup

"Komandocentralen" der tager imod unger når de kommer ankommer til Morsø-Cup.
Ungerne bliver indskrevet i vores system, Tauris Derby, som det første. Derefter bliver de vaccineret og dryppet i nakken med utøj. Det tager omkring 3-4 min. for hver unge, så det tager lidt tid at nå de 300...
Så kommer de ud på slaget, hvor de for fred og ro de første dage. Efter 3-4 dage for de adgang til sputnikkken, og efter yderligere 5-6 dage bliver de lukket helt ud...

 
Der bliver kigget opad.. :)
Email:brevdueforeningen075@sol.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net